Hubspot Sertifikası

HubSpot Inbound Sertifikası Almanız İçin 10 Neden

HubSpot Inbound Sertifikası neden önemlidir? Birçok dijital pazarlamacı gibi, muhtemelen bazı sertifikaların kariyeriniz, şirketiniz ve müşterileriniz için ne kadar değerli olduğunu sorgulamışsınızdır. HubSpot Academy sertifikaları bir şey ifade ediyor mu? Sürekli Eğitim? Kimin ihtiyacı var! Sertifika kursları ve çalışma kılavuzları? Bunun için zaman yok mu?

Pazarlama sertifikaları çok büyük bir varlık olabilir. Çok az sayıda pazarlamacının uzmanlıklarını kanıtlayan herhangi bir referansa sahip olması önemli bir değerdir. Kursları gerçekten alan biriyle konuşursanız, nadiren hayal kırıklığına uğradıklarını göreceksiniz.

HubSpot Inbound Sertifikası
HubSpot Inbound Sertifikası

Peki, HubSpot Inbound sertifikası buna değer mi? Sertifika almak için tüm nedenlere başlamadan önce, önemli bir soruyu yanıtlayalım:

HubSpot Inbound Sertifikası Mı, Diğer Inbound Marketing Sertifikaları Mı?

Bir HubSpot kullanıcısı olmasanız bile, sundukları öğrenme ilkeleri, bugün inbound taktiklerinden yararlanmak isteyen herhangi bir pazarlamacı için paha biçilmezdir. 2009’dan bu yana, bir pazarlama kaynak merkezi olan HubSpot Academy (Akademi), bir çok kişiye hubspot inbound sertifika sunmuştur ve rekabet edecek çok az akademik pazarlama programı vardır.

Mevcut en iyi inbound marketing (gelen pazarlama) programlarından bilgilerinden biridir. Dünya çapında tanınan bu sertifika, size yardımcı videolar, etkileşimli sınavlar, çalışma kılavuzları ve daha fazlasını içeren eğitim boyunca adım adım yol gösterir. Sonuç olarak, HubSpot 100’den fazla ülkede 64.000’den fazla müşteriye sahiptir ve 187.000’den fazla gelen profesyonel HubSpot Akademisi aracılığıyla eğitilmiştir.

Deneyimlerimize göre, kimse, yükselen dijital pazarlama trendlerine sahip olduğu kadar iyi bir nabız tutmadı. HubSpot, günümüzün çevrimiçi ortamında rekabetçi kalmanıza yardımcı olmak için değişen alıcı eğilimleri ve arama motoru algoritmaları ile uyumlu olacak şekilde eğitimlerini geliştirmek için harika bir iş çıkarır. Ücretsiz olduğundan bahsetmiş miydik?

1.) Inbound Marketing (Gelen Pazarlama) Temellerini Keşfedin

HubSpot Inbound sertifikalı olarak, planlama, modern SEO, içerik stratejisi, e-posta pazarlaması, içerik dağıtımı, sosyal medya, pazarlama analizi ve çok daha fazlası dahil olmak üzere inbound marketing temel stratejilerini anlayacaksınız.

HubSpot’un eğitiminin gelişmesi gibi, temel metodolojisi de gelişmiştir. Gelen satış hunisini duymuş olabilirsiniz, ancak son bir yıl içinde HubSpot, mevcut müşterilerinizin işinizi büyütmede oynadığı hayati rolü vurgulayan bir çark metodolojisine geçti.

2.) Sadece Birkaç Saat Sürer

Hiç pahalı ve uzun bir konferansa gittiniz mi ve sadece birkaç parça değerli bilgiyle oradan ayrıldınız mı? Ücretsiz HubSpot Inbound sertifikası, bir haftalık bilgi birikimi gibi görünen bilgileri ve çıkarımları hızlı ve sindirimi kolay bir formatta bir araya getirir. Aşağıdakileri tamamlamanız iki saatten az sürecektir:

  • 6 ders
  • 15 videolar
  • 4 interaktif sınav

Oradan bir teste gireceksiniz. Geçer not, herkesin görmesi için gururla sergileyeceğiniz resmi bir Gelen sertifikası alacağınız anlamına gelir; Hatta bunu LinkedIn profilinize bile yerleştirebilirsiniz.

3.) Şirketinizin Hedeflerini Tanımlayın

Şaşırtıcı bir şekilde, birçok şirket ideal müşterilerinin kim olduğunu tam olarak bilmiyor. Inbound sertifikasyonu sayesinde, ideal müşterilerinizin araştırma ve verilere dayalı temsilleri olan alıcı kişiliklerinizi nasıl tanımlayacağınızı öğreneceksiniz. Kime ulaşmaya çalıştığınızı bilmeden onlara nasıl ulaşacağınızı veya dikkatlerini nasıl çekeceğinizi bilemezsiniz.

4.) Pazarlama Otomasyon Yazılımının Nasıl Çalıştığını Öğrenin

HubSpot Inbound sertifika (gelen pazarlama), öncelikle dijital bir çerçevedir, bu nedenle stratejiye olduğu kadar teknolojiye de dayanır. HubSpot Inbound sertifikası sadece HubSpot kullanıcıları için değil, aynı zamanda HubSpot gibi hepsi bir arada bir teknoloji platformunun pazarlamacılara, satış görevlilerine ve diğer paydaş ekiplerinin aynı büyüme hedeflerine odaklanmasına nasıl yardımcı olduğunu açıklıyor.

5.) Çevrimiçi Şatış Yaratmanın Dilini Öğrenin

Birçok sektörde olduğu gibi, inbound marketing (gelen pazarlamanın) da kendine özgü bir dili ve kısaltmalardaki adil payı vardır. Bu ay SQL’lere dönüştürebilecek yeterli MQL’niz var mı? CTA’yı, dönüşüm hunisinin altındaki açılış sayfasına bağlanacak şekilde değiştirmeli misiniz? Hey, biraz A / B testi yapalım! HubSpot Inbound Serfika (Gelen sertifika) size temel terminolojiyi, temel kavramları, bunların nasıl kullanılacağını ve bulmacanın her parçasının birlikte nasıl çalıştığını öğreterek yardımcı olur.

HubSpot Inbound Sertifikası
HubSpot Inbound Sertifikası

6.) Potansiyel İşverenlerin Dikkatini Çekin

Pazarlama alanında lisans dereceniz veya MBA dereceniz var, ancak profesörleriniz Inbound pazarlamadan hiç bahsetmedi, değil mi? Yalnız değilsin. Belki bir pazarlama dereceniz bile yok; bu da sıra dışı değil!

Inbound sertifikasına sahip olmak, işvereninize veya gelecekteki işvereninize, en son pazarlama eğilimleri ve teknikleriyle uyum sağlamak için becerilerinizi geliştirdiğinize dair bir mesaj gönderir. Proaktif olduğunuzu ve profesyonel olarak gelişmeye devam etmek istediğinizi gösterir.

7.) Liderlik Özelliği Kazanın

HubSpot Inbound marketing (gelen pazarlamanın) neden önemli olduğunu anlıyorsunuz. Harika. Ama patronunuz anlamıyor. Sertifika alarak, inbound marketing (gelen pazarlama) fikrini patronunuza satmak için ihtiyaç duyduğunuz bilgilerle kendinizi güçlendirebilirsiniz. Sertifikanızı göstermek, onun hakkında konuşmak veya sertifikayı LinkedIn profilinize eklemek, şirketinize getirebileceği olası sonuçları tartışmak için harika bir sohbet başlatıcı olabilir.

içerik pazarlama sertifikası
içerik pazarlama sertifikası

8.) Ölçümlerin Önemini Anlayın

Patronunuz, potansiyel faydaların açıklamasına ikna olmayabilir; Gelen pazarlama için en ikna edici argüman, katı verilerdir. Radyo reklamları, ticari yayınlar veya doğrudan posta gibi geleneksel pazarlama taktiklerinde, ne kadar etkili olduklarını bilmek için çok az fırsat vardır. Belki de pazarlama otomasyon yazılımının sağladığı en büyük varlık, sonuçları ölçme ve daha hızlı yatırım getirisi oluşturmak için ilerleyen kararları bilgilendirme yeteneğidir. Analitiği kullanmadan, gelen tüm çabalar suda ölür.

9.) Satış ve Pazarlamayı Uyumlu Hale Getirin

HubSpot Inbound Sertifikası. Satış ve pazarlama departmanlarının takım arkadaşlarından çok düşman olarak nasıl faaliyet gösterdiğine dair pek çok üzücü hikaye duyuyoruz. En başarılı kuruluşlar, herkesin karşılıklı başarı için birlikte çalışmasını sağlar. İçerik pazarlama çabalarınızın ve potansiyel müşteri yaratmanın bir sonucu olarak nitelikli potansiyel müşterileri satışa devredebildiğinizde ve doğrudan gelen satışları ilişkilendirdiğinizde, satış departmanınız (ve liderliğiniz) ivmeyi devam ettirmek için istekli olacaktır. Ekiplerinizin birlikte çalışması, ortak hedefleri hedeflemesi ve aynı hedefler etrafında hizalanması gerekir, bu da genellikle aynı teknolojiyi kullanmak anlamına gelir.

10.) SEO Araçlarıyla Entegre Edilebilir

Belki satış ekibinizin kendi CRM’si vardır veya içerik üretmek veya SEO’yu geliştirmek için zaten bazı çevrimiçi araçlar kullanıyorsunuzdur. Neyse ki, HubSpot’un yazılımı, çabalarınızı en üst düzeye çıkarmak ve başladığınız şeyin üzerine inşa etmek için yüzlerce dijital pazarlama aracıyla entegre olur.

Bu 10 neden sizi HubSpot Inbound Sertifika gelen pazarlama metodolojilerini benimsemeye veya sertifika almaya zaman ayırmaya ikna etmek için yeterli değilse, bağlantıyı tıklayarak Gelen Pazarlama için Adım Adım Kılavuzumuza göz atın.

Sertifika Soruları

Google, Youtube, Hubspot gibi tüm sertifikaları sizlerin yerine sınava girerek alıyorum.

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın